Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново в бокса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново в бокса

Тъкмо смятах да си махна гадното "Under Construction" от аватара...и стана следното:
    3 часа настройвахме компютъра на GTV-то.Най накрая успяхме,за което съм крайно благодарен на Лъчо от "OBD" и Петър,който го качваше.След 4-я и последен опит резултата беше на лице.Благодарен съм и на хората на които им се молих да го настроят и ме мотаха и увъртаха близо 1 месец,няма да ги споменавам,те си знаят....та нещата се наредиха де.
    Но за съжаление нямах възможност да я засека на 400,поради това 4е одеве гръмнахме мотора,от много радост....как стана?както става,със 100 и косур на 2-ра(прекъсвача е малко попроменен)....съответно се връща газта и се влиза в 90' завой,малко на магия и на мен не ми беше ясно как не се забихме,в този момент нещо изпердаши и това беше,сега върви ама трака ли трака.Какво е точно в Събота ще го оттваряме и тогава ще разбера....може да е останала и без масло от залюляването.Да се нядявам 4е е дефренциал или нещо по пикливите скорости.Стискайте палци
    Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 07:47.
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Ехххх.... дано е нещо "по-дребно"....

Късмет. Стискам палци много!!!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Преди няколко дни стана същото и на мой приятел с 156 1.8 тс..
      Ще пиша подробности какво точно му изтропа !
      Успех дано я вдигнеш бързо.

Comment

/////

Леле, тъкмо беше направена и сега пак... някой път кат тръгне нещо на опъки и т'ва си е..... Успех, дано мине леко след отварянето!
        145 QV ex.
        146 Boxer TOTAL ex.
        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Затова не обичам други хора като се качат на моята кола да дават газ до ламарината,особено в продължение на 10сек. в обороти над 6000.....както и да е ще се оправим,в крайна сметка части много за TS,Ако я бях счупил аз щеше да ми е още по-криво.Но случва се.Който не дава гас,той не чупи

Comment

да е** мама му и късмета и чудото,да знаеш кво тъпо ми стана за тва ГТВ,тамън го направи и.....нямам думи вече...ай по-бързо го стягай и газ

Comment

Свалихме капака на клапаните,горе всичко е наред на пръв поглед,само 4-5 повдигача са позаминали,ма то това си се знае за тези мотори,и тракането не е от това,валовете,клапаните-вси4ко е здраво ремъка не е прехвърлил и...така остава загадка до утре.Като свалим картера,ще видим,лагери ли са изпласкали,бутален болт или и аз ве4е не знам

Comment

дано да е диференциал или ремаци... незнам... късмет, и дано отново си на пистата
                Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                  дано да е диференциал или ремаци... незнам... късмет, и дано отново си на пистата
                  То това за ремъка,не е много хубаво пожелание....щото всичко щеше да е дроб-сърма,но както ве4е казах тези елементи са здрави,както и деференциала и скоростите....утре ще разберем с колко още ще улекна.

Comment

Биелен лагер е проблема.
                    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                      Биелен лагер е проблема.
                      Вероятно,щото няма признаци да е болт,и то друго не остана,а за основни лагери също се съмнявам да заминат по този начин

Comment

Lisan позна-4 броя

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                          Биелен лагер е проблема.

Извинявам се за спама в темета, но не се сдържах - който си го може, си го може!!!
                          Дано да са ти последни ядове с колицата и само радост след ремонта!!!
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                          .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Какво правехме днес следобед.....

Такива едни работи......:

Трошача на мотори му беше доста весело,ма то така и трябва,все пак куп4ина железа:

Ако някой е свалял мотор,то това беше глупав въпрос,който е свалял мотор (отдолу заедно с кутията),ако има някакви особност да сподели,ако оби4а?Съобщения след 10.00 не пишете щото няма смисъл,ве4е ще съм там и ще мъча?

Мисля да взимам GLYCO?Някакви наблюдения върху тях?
                            Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 23:31.

Comment

Иво, як си бате да знаеш`ЕВАЛАТА
                              Spin City!

Comment

Working...
                              X